ISMERJ MEG MINKET!

alapító, ügyvezető

Karrierjét a hazai piac egyik legnevesebb tanácsadó cégénél, az IFUA Horváth & Partners-nél kezdte...
BŐVEBBEN >>>

csaba.bako[kukac]simpact.hu

ügyvezető

Az Ernst & Young-nál és a Deloitte-nál kezdte vezetési és stratégiai tanácsadói pályafutását, majd 2005-ben váltott...
BŐVEBBEN >>>

gabor.nagy[kukac]simpact.hu

szenior tanácsadó

Szociológus, szociálpolitikus. 9 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 5 évet dolgozott a nonprofit szektorban...
BŐVEBBEN >>>

eszter.kovach[kukac]simpact.hu

szenior tanácsadó

Közgazdász, szociológus. 11 évet dolgozott az üzleti szférában. Tapasztalatait számos nagy cégnél szerezte...
BŐVEBBEN >>>

krisztina.tolvaj[kukac]simpact.hu

irodavezető

11 éves szakmai tapasztalatát multinacionális vállalatoknál szerezte. Karrierje a PwC-nél indult...
BŐVEBBEN >>>

adrien.dudas[kukac]simpact.hu

BAKÓ CSABA

alapító, ügyvezető

A SIMPACT egyik alapítója és vezetője. 2004 óta dolgozik menedzsment tanácsadóként. Karrierjét a hazai piac egyik legnevesebb tanácsadó cégénél, az IFUA Horváth & Partners-nél kezdte. Az IFUA Nonprofit Partner vezetőjeként 8 évig a cég nonprofit felelősségvállalását irányította.

Csaba a Corvinus egyetemen végzett közgazdászként, egy tanulmányi félévet egy német egyetemen, 3 hónapot pedig Londonban töltött, ahol a brit nonprofit szervezetek fejlesztésébe láthatott bele mélyebben.

Jelenleg Gödöllőn lakik a családjával. Két civil szervezet kurátora, és Gödöllői Református gyülekezet presbitere. 

NAGY GÁBOR LAJOS

alapító, ügyvezető

A SIMPACT egyik alapítója. 2008-ban az Ernst & Young-nál és a Deloitte-nál kezdte vezetési és stratégiai tanácsadói pályafutását, majd 2015-ben úgy döntött, hogy az így megszerzett tudását szeretné a nonprofit és egyházi szervezetek, azok vezetői és munkatársai részére is elérhetővé tenni.

Családjával Dunakeszi-Alsón élnek. A SIMPACT mellett egy keresztény gyülekezetben önkénteskedik, mint presbiter, mentor, koordinátor, kiscsoport-vezető és előadó. 

FARAGÓ-KOVÁCH ESZTER

szenior tanácsadó

Eszter szociológus, szociálpolitikus. 9 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 5 évet dolgozott a nonprofit szektorban projektvezetőként és szakmai vezetőként, társadalmi vállalkozóként valamint 3 évet a Nemzetgazdasági Minisztérium háttérintézményeinél az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nél, valamint az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.-nél.

Tanulmányait az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végezte. Munka mellett 6 éve az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Közösségi és civil tanulmányok mesterképzési szak, valamint a Humánökológia mesterképzési szak óraadó tanára

TOLVAJ KRISZTINA

szenior tanácsadó

Közgazdász, szociológus. 11 évet dolgozott az üzleti szférában. Szakmai tapasztalatokat szerzett piackutatás (ACNielsen), üzleti tanácsadás, adatbányászat területeken (Analytix Kft., projektek: Raiffeisen Bank, Budapest Bank), üzleti elemzés és modellezés területeken (K&H Bank).
Emellett részt vett civil szervezetek munkájában önkéntesként (Magyar Evangéliumi Diákszövetség, Máltai Szeretetszolgálat, IFUA Nonprofit Partner).

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen (Közszolgáltatás és Alkalmazott statisztika szakirányokon) és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen (Szociológia szakirány) végezte. 

DUDÁS ADRIEN

irodavezető

11 éves szakmai tapasztalatát multinacionális vállalatoknál szerezte. Karrierje a PwC-nél indult, ahol könyvvizsgálaton, majd később adótanácsadásban dolgozott. 6 éven át erősítette a DIAGEO SSC csapatát brit társasági adó, majd osztalékkontrolling területen. Az itt töltött idő alatt több hónapot dolgozott Glasgowban, Londonban illetve Norwalkban. 2 évet volt GE POWER veresegyházi kontrolling részlegének tagja, ahol különböző projekteken dolgozott. Szakterülete a folyamatok elemzése és fejlesztése.

A Gödöllői Református gyülekezet gyermekmissziójának önkéntese. 

KÖVESS MINKET!

KAPCSOLAT

SIMPACT Nonprofit Kft.

Keress minket telefonon is!+ 36 30 174 2996
Írásban is elérsz minketinfo[kukac]simpact.hu
2120 Dunakeszi Mária utca 2. (székhely)

Cégjegyzékszám: 13-09-184483
Adószám: 25830024-1-13

KÖVESS MINKET!

Kövess minket mindig, mindenhol! Kövess minket képekben is!