Cash Flow képzés

HA ÉRDEKEL A KÉPZÉS, REGISZTRÁLJ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

MI A CASH FLOW?

A Cash Flow egy szervezet pénzáramlását jelenti: a befolyó és kimenő pénz különbözetét. A Cash Flow terv megmutatja és előre jelzi, hogy mi történik szervezetünk pénztárcájában napról napra, hónapról hónapra és évről évre. Miben segít ez?

  • Kiolvashatjuk belőle, mikor és mekkora forrásra van szükségünk, és elkerülhetjük a fizetésképtelenséget is (hiszen gyakran előfordul, hogy egy tevékenység bevétele csak később érkezik be, mint amikor a kiadásaink felmerülnek – l. pályázatok kifizetése vagy egy munka előre megvásárolt alapanyagai)

  • Tudjuk, hogy mikor keletkezik szabadon felhasználható pénzállomány, amit befektethetünk a működésünk továbbfejlesztésébe vagy a célcsoportunk megsegítésébe

  • Kiszámolhatjuk egy-egy új tevékenység elindításának, a meglévő fejlesztésének vagy egy krízis helyzetnek a pénzügyi hatását (bevételek, kiadások, megtérülés…)

  • Segít lehetséges forgatókönyveket összehasonlítani és választani közülük (legyenek azok egymással versengő stratégiai célok, vonzó fejlesztési lehetőségek vagy éppen válságkezelési forgatókönyvek)

  • Eszközt ad a kezünkbe a kommunikációhoz – enélkül nem tudunk hitelhez, befektetéshez, egyes esetekben támogatáshoz sem jutni

  • Csökken a stressz, mert elkerüljük a kellemetlen pénzügyi meglepetéseket, objektívebb és indokolhatóbb döntéseket tudunk hozni, át tudjuk beszélni a csapatunkkal a miérteket, és a működésünk is átláthatóbbá válik

Az Erste Social Banking és a SIMPACT Cash Flow képzésén, melyet az ERSTE Alapítvány támogatásával valósítunk meg, a fentiek elérését segítő ismeretek átadásával segítjük a résztvevőket.

HA ÉRDEKEL A KÉPZÉS, REGISZTRÁLJ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

KIKNEK SZÓL A KÉPZÉS?

Azoknak a szervezeteknek és társadalmi vállalkozásoknak, amelyek:

MIKOR, HOGYAN ZAJLIK A KÉPZÉS?

2021. február 12. – március 11.

képzési napok: február 12., február 19., február 26., március 11.

Jelentkezési határidő: 2021. február 10.

a képzésre 4 x 4 órában kerül sor, 8:30-tól 12:30-ig, online workshop keretében

Jelentkezési határidő: 2021. február 10.

sok, valós életből vett konkrét példával illusztrálva, elsősorban a nonprofit és a társadalmi vállalkozási szektorból

interaktív módon, teret hagyva a résztvevők kérdéseknek

MENNYIBE KERÜL A KÉPZÉS?

A képzést az ERSTE Alapítvány támogatja, így

A RÉSZTVEVŐKNEK CSUPÁN A RÉSZVÉTELI DÍJ KISEBB RÉSZÉT KELL FINANSZÍROZNI

a résztvevők által fizetendő díj

15 000 Ft / fő


az ár tartalmazza:

részvétel díját

workshop-ok kivetített anyagait és hand-outjait

(amelyeken a résztvevő jelen van)

HA ÉRDEKEL A KÉPZÉS, REGISZTRÁLJ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

A SIMPACT-RŐL

A SIMPACT közhasznú nonprofit szervezet, amely nonprofit szervezetek és támogatóik működését teszi eredményesebbé, többek között olyan képzésekkel, mint az ERSTE Social Banking Cash Flow képzése. A SIMPACT csapat közgazdászokból, piackutató és kommunikációs szakemberekből áll, akik vezetési és stratégiai tanácsadási tapasztalatukat professzionális környezetben szerezték (Ernst & Young, Deloitte, IFUA Horváth & Partners, K&H Bank, AC Nielsen, GE, Procter & Gamble stb.). A munkatársak 12 éve foglalkoznak nonprofit szervezetek fejlesztésével (képzések, egyéni tanácsadás, szakmai önkéntes programok), hatásméréssel és kutatással. Több száz nonprofit szervezet, társadalmi vállalkozás, cég, forrásosztó és állami szervezet működését tették hatékonyabbá 10 országban. A SIMPACT neves szakmai partnerekkel működik együtt, és széles körű networkkel rendelkezik nonprofit és forprofit területen, itthon és a nemzetközi színtéren. http://simpact.hu/

HA ÉRDEKEL A KÉPZÉS, REGISZTRÁLJ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

CASH FLOW KÉPZÉS - REGISZTRÁCIÓ

Kérünk, regisztrálj a képzésre a jelentkezési lap kitöltésével!

Amennyiben kérdésed van a képzéssel kapcsolatban kérlek, írj nekünk a kepzes@simpact.hu e-mail címre!Ahhoz, hogy a neved és az e-mailcímed tárolhassuk, és elküldhessük a képzésre vonatkozó fenti információkat, bele kell egyezned abba, hogy adataidat kezelhessük. Kérjük, olvasd el és fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat*.

Adataidat a következők szerint fogjuk felhasználni: az adatkezelés célja a SEEDS 3 program Cash Flow képzésének megszervezése 2021 első félévében (különösen: tervezés, jelentkezőkre szabás, előzetes jelentkezők tájékoztatása). Az adatokat a programban közreműködő SIMPACT Közhasznú Nonprofit Kft. és IFUA Nonprofit Partner Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai és a workshop-on dolgozó szerződéses alvállalkozói / önkéntesei, az Erste Bank Hungary Zrt. munkában résztvevő munkatársai és a SEEDS 3 programot támogató ERSTE Stiftung felelős munkatársai ismerhetik meg. Az adatkezelés időtartama a SEEDS 3 program végéig (várhatóan 2021.05.31.) tart, ezt követően a személyes adatokat töröljük, a kapott információkat anonimizáljuk. Az adatok törlése az info@simpact.hu címen a fenti határidő előtt is bármikor kérhető. Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem, és beleegyezek az adataim kezelésébe.

Ha szeretnéd, hogy e-mailben későbbi vagy más témájú képzésekről, programokról is értesítsünk, akár a SEEDS 3 program befejezése után is, kérjük, hogy az alábbiakat is jelöld be!

Fontos: ez a belegyezés NEM KÖTELEZŐ, ha csak tájékoztatást szeretnél kapni a képzésről. A megadott adatokat csak az alább megjelölt célok érdekében használjuk fel az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően.

TOVÁBBI KÉPZÉSEK, WORKSHOPOK: Hozzájárulok, hogy a fenti adatkezelők meghatározott személyes adataimat (név, email cím) tárolják és felhasználják kizárólag a célból, hogy a későbbiekben további képzési lehetőségekről elektronikus úton e-mailt küldjenek.
EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK: Hozzájárulok, hogy a fenti adatkezelők meghatározott személyes adataimat (név, email cím) tárolják és a későbbiekben e-maileket küldjenek egyéb szakmai együttműködési lehetőségekről.